Pasii unui Parc Fotovoltaic

proiectare

Proiectare

Proiectarea, alături de consultanţă, este foarte importantă pentru buna desfăşurare a unei investiţii. Absenţa ei sau realizarea acestei etape cu superficialitatea poate duce la serioase pagube.

consultanta

Consultanta

În opinia noastră, orice inițiativă de a investi în energie solară trebuie să înceapă cu un proces de consultanță. Experiența noastră din ultimii 10 ani ne-a demonstrat că investitorii și clienții care sar peste acest proces, ajung de cele mai multe ori să piardă bani.

echipamente_solare

Furnizare de echipamente si tehnologii

Putem furniza echipamente și tehnologii la alegerea clientului deși,  în urma procesului de consultanță vom veni cu propriile noastre recomandări.


management_de_proiect

Management de proiect

Managementul de proiect presupune, în viziunea noastră, buna implementare a unui proiect ținând cont de resursele, calendarul și modul de operare agreat împreună cu clientul / investitorul.

proiecte_la_cheie

Proiect/lucrari la cheie

Proiectele și lucrările la cheie sunt acele proiecte sau lucrări în care Inoveco Energy sau partenerii săi din Solar Grup execută toate etapele proiectului

certificari_energie_solara

Avize/Autorizatii/Licente

Procesele de avizare, autorizare și licențiere sunt unele din cele mai delicate și importante din tot ce înseamnă construcția unui parc fotovoltaic (peste 100 kW) sau a unui sistem fotovoltaic rezidențial (sub 100 kW)