Servicii Oferite

Specialiști în energie regenerabila: parcuri fotovoltaice, cladiri independente energetic, autorizatii, licente, avizari, proiectare, consultanta, exploatare si furnizare de energie.

Proiectare


proiectare1

Proiectarea, alături de consultanţă, este foarte importantă pentru buna desfăşurare a unei investiţii. Absenţa ei sau realizarea acestei etape cu superficialitatea poate duce la serioase pagube.

Consultanta


consulting-4148449_640

În opinia noastră, orice inițiativă de a investi în energie solară trebuie să înceapă cu un proces de consultanță. Experiența noastră din ultimii 10 ani ne-a demonstrat că investitorii și clienții care sar peste acest proces, ajung de cele mai multe ori să piardă bani

Furnizare de echipamente si tehnologii

inv fronis 1

Putem furniza echipamente și tehnologii la alegerea clientului deși,  în urma procesului de consultanță vom veni cu propriile noastre recomandări.

Management de Proiect

DSC0537

Managementul de proiect presupune, în viziunea noastră, buna implementare a unui proiect ținând cont de resursele, calendarul și modul de operare agreat împreună cu clientul / investitorul.

Proiect/Lucrari la cheie

Proiectele și lucrările la cheie sunt acele proiecte sau lucrări în care Inoveco Energy sau partenerii săi din Solar Grup execută toate etapele proiectului.

 

Avize/Autorizatii/Licente

Procesele de avizare, autorizare și licențiere sunt unele din cele mai delicate și importante din tot ce înseamnă construcția unui parc fotovoltaic (peste 100 kW) sau a unui sistem fotovoltaic rezidențial (sub 100 kW)