Parc fotovoltaic de 1MW la Baicoi

Specialiști în energie regenerabila: parcuri fotovoltaice, cladiri independente energetic, autorizatii, licente, avizari, proiectare, consultanta, exploatare si furnizare de energie.

Parc fotovoltaic de 1MW la Baicoi

Prima centrala fotovoltaică de 1MW din județul Prahova și una din primele din România.

Centrala fotovoltaică de 1MW situatiă în apropierea orașului Băicoi are ca beneficiar societatea RA Sun Energy din Ploiești.

Scopul investiției este acela de a obține un venit stabil și de lungă durată. Rentabilitatea financiară a unei astfel de investiții este plasată între 15% și 21% pe an.

O astfel de centrală fotovoltaică (dacă nu apar serioase probleme de natură meteorologică) poate fi executată la cheie între 3 și 4 luni.

Producția de energie a parcului este monitorizată atât local cât și via internet, iar din punct de vedere al securității, acesta este dotat cu 62 de camere cu detecție de mișcare și tunuri infraroșu. Deasemenea, camerele pot fi monitorizate local sau pe internet.

 
Mai jos puteți urmări o prezentare susținută de Christian Hagmann (Co-Fondator Solar Grup și partener Inoveco Energy) despre etapele de dezvoltare, project managementul și risc managementul unui parc fotovoltaic.

Prezentarea explică tot parcursul dezvoltării unui astfel de proiect, de la avizarea inițială și până la furnizarea energiei produse.


 
Iar aici puteți vedea slide-urile din prezentare:


 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *